Pad van ZELFLIEFDE

Na de training Terug naar JEZELF die ik met veel enthousiasme heb mogen geven en vele mooie reacties van heb mogen ontvangen is het tijd voor een nieuwe training. Eind januari 2023 zal de training Pad van ZELFLIEFDE van start gaan op de maandagavond en woensdagavond via zoom. Lees verder om te zien hoe jij mee kan doen.

Er zijn nog een paar plekjes vrij, is deze voor Jou? Start 25 januari en 30 januari.

Ik heb mijzelf een groot cadeau gedaan door 3 maanden te verblijven in Italië. Ik wist dat ik dit nodig om tot rust te komen en nieuwe inspiratie op te doen. Ik ben mijzelf goed tegen gekomen maar er op een liefdevolle manier door heen gegaan en zo kwam de inspiratie om een nieuwe training te schrijven : Pad van ZELFLIEFDE. Op de foto het pad waar ik veel gewandeld heb en mijzelf weer mocht ont-moeten.

De sleutel naar jezelf is ZELFLIEFDE

Accepteer jij alles aan en in jezelf? Accepteer jij alle lichte en donkere kanten, alle positieve en negatieve kanten van jezelf? Ik kwam er in deze periode achter dat ik de leuke en positieve kanten van mijzelf accepteerde maar de niet leuke, negatieve kanten niet. Whoohhh dat was een mooi maar ook pittig inzicht. Een deel van mij stond dus niet in het licht, accepteerde ik niet dus zaten er blokkades in mij waardoor de energie niet goed kon stromen. Stapje voor stapje kon ik het donkere in mijzelf accepteren en stroomt de innerlijke rivier van liefde in mij weer goed. En ik kan je vertellen, dat voelt echt heerlijk!

Wil jij de liefde in jezelf ook weer laten stromen?

Wil jij ook alles aan en in jezelf accepteren, de liefde voor jezelf voelen stromen? Dan is deze training voor jou bedoeld! Een online training, 5 avonden van maximaal een uur om zo de focus te kunnen houden. Ik houd van Jip en Janneke taal en dus ook van makkelijke oefeningen. Elke training geef ik oefeningen mee die je thuis kunt gaan doen. Elke training is er een meditatie of een visualisatie die jou helpt om alles van jou te gaan accepteren. De eerste training een krachtige meditatie door mijzelf geschreven en die jij na de eerste training cadeau krijgt zodat je deze thuis ook nog kunt gaan doen.

Review

Ik had niet verwacht dat 5 cursusavonden zoveel kunnen brengen! De fijne sfeer die Carla in haar lessen creëert en haar prachtige meditaties te doen. En “toevallig” is er in die weken veel gebeurd waarbij ik haar lessen kon toepassen. Een hele mooie cursus van een liefdevol en schitterend mens. Dank je wel lieve Carla voor je inspirerende lessen! Liefs, Catharina

De onderwerpen

Training 1 : Alles aan jezelf accepteren

Training 2 : De 5 zintuigen, waarnemen en aandacht

Training 3 : Liefde en dankbaarheid

Training 4 : Jouw trilling verhogen

Training 5:  Jij trekt aan wat je uitzend

Kies jij net als mij weer voor JEZELF? Wil jij de liefde weer voelen en laten stromen in JEZELF? Geef je dan op voor deze training waarin we laagjes af gaan pellen en jij mooie stappen naar jezelf zet, naar de liefde die jij bent!

En dan altijd ook de vraag natuurlijk, wat kost deze training? Ook bij de vorige training heb ik gehoord, jij vraagt ook niet veel voor de training, jij bent veel meer waard. En toch voelt het voor mij goed om een klein bedrag te vragen voor de uitwisseling in de energie. Ik doe dit vanuit mijn hart en gun een ieder om stappen naar zijn of haar hart te maken! Voor de gehele training vraag ik 95 euro.

Voor eventueel nog vragen of wil jij je opgeven, Voel je VRIJ om contact met mij op te nemen via telefoon 06-22035380 of stuur mij een whatsapp of stuur mij een mail Contact

Graag ontmoet ik JOU in de training

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *