Training ‘Terug naar JEZELF’

Wil je graag stappen zetten naar JEZELF? Dan is de training in combinatie met de essentiële oliën geschikt voor jou! Tijdens de 5-daagse online ZOOM training ( 5 avonden) neem ik jou mee, om je gevoelens uit te gaan spreken, jezelf belangrijk gaan vinden, en dat jij goed bent zoals je bent!  Tijdens deze training gaan we in op de onderwerpen ware gevoelens uitspreken, vertrouwen, het innerlijke kind en zelfliefde. In combinatie met de essentiële oliën doen we meditaties, visualisaties en makkelijke oefeningen om zo de diepere lagen in jou aan te raken zodat ze naar boven komen.

Deze training heb ik in elkaar gezet naar aanleiding van mijn stappen terug naar mijn hart. Van zwaar vermoeid en veel pijn in mijn lijf, sta ik nu weer vol energie in het LEVEN!

Kies jij net als mij weer voor JEZELF? Wil jij de liefde weer voelen voor JEZELF? Geef je dan op voor deze training waarin we de eerste stappen terug naar JOU gaan zetten! We gaan met 5 essentiële oliën aan de slag, die je bij mij kunt bestellen met 10% korting die ik bij De Groene Linde heb kunnen regelen voor jou!

Voor de training vraag ik een vergoeding inclusief de 5 oliën en verzendkosten, en in de laatste training een sessie van een ademcoach, 175 euro. Mocht je de oliën al hebben, voor de training alleen vraag ik een vergoeding van 99 euro.

De 5 essentiële oliën die ik gebruik in de training.

Gisteravond weer gestart met een nieuw groepje mensen en nu alweer een succes! Ik ben er weer zo blij mee en super enthousiast dat ik 25 mei weer een nieuwe groep ga starten. Een 5 daagse online training stappen naar jou hart maken, stappen naar de vrijheid die jij werkelijk bent. Simpele mooie oefeningen, meditatie, visualisatie, delen met elkaar. De eerste training gaat over je ware gevoelens uitspreken. We zijn zo geneigd om te pleasen, en wat je wil zeggen….je gevoel slik je dan maar weg. Juist wil dit geleefd worden! De 2e training gaat over vertrouwen, vertrouwen in JEZELF mooi mens, want jij bent het waard! (bericht facebook)

Voor eventueel nog vragen of wil jij je opgeven, Voel je VRIJ om contact met mij op te nemen via telefoon 06-22035380 of stuur mij een whatsapp of stuur mij een mail Contact

Graag ontmoet ik JOU in de training