Training ‘Terug naar JEZELF’

Wil je graag stappen zetten naar JEZELF? Dan is de training in combinatie met de essentiële oliën geschikt voor jou! Tijdens de 5-daagse online ZOOM training ( 5 avonden) neem ik jou mee, om je gevoelens uit te gaan spreken, jezelf belangrijk gaan vinden, en dat jij goed bent zoals je bent!  Tijdens deze training gaan we in op de onderwerpen ware gevoelens uitspreken, vertrouwen, het innerlijke kind en zelfliefde. In combinatie met de essentiële oliën doen we meditaties, visualisaties en makkelijke oefeningen om zo de diepere lagen in jou aan te raken zodat ze naar boven komen.

Deze training heb ik in elkaar gezet naar aanleiding van mijn stappen terug naar mijn hart. Van zwaar vermoeid en veel pijn in mijn lijf, sta ik nu weer vol energie in het LEVEN!

Kies jij net als mij weer voor JEZELF? Wil jij de liefde weer voelen voor JEZELF? Geef je dan op voor deze training waarin we de eerste stappen terug naar JOU gaan zetten! We gaan met 5 essentiële oliën aan de slag, die je bij mij kunt bestellen met 10% korting die ik bij De Groene Linde heb kunnen regelen voor jou!

Voor de training vraag ik een vergoeding inclusief de 5 oliën en verzendkosten, en in de laatste training een sessie van een ademcoach, 175 euro. Mocht je de oliën al hebben, voor de training alleen vraag ik een vergoeding van 99 euro.

De 5 essentiële oliën die ik gebruik in de training.

Zeer dankbaar voor deze mooie recensie…Ik had niet verwacht dat 5 cursusavonden zoveel kunnen brengen! De cursus “Terug naar jezelf” was een plezier om te volgen. De fijne sfeer die Carla in haar lessen creëert, nodigt uit om met de oliën aan de slag te gaan en haar prachtige meditaties te doen. En “toevallig” is er in die weken veel gebeurd waarbij ik haar lessen kon toepassen. Het was fijn om over de oliën te leren en om ze toe te passen en te ervaren wat ze doen. Een hele mooie cursus van een liefdevol en schitterend mens. Dank je wel lieve Carla voor je inspirerende lessen!

Medio januari 2022 ga ik weer een training starten! Doe jij mee? Samen verbinden en stappen zetten Terug naar JEZELF. Jij bent het WAARD!

Voor eventueel nog vragen of wil jij je opgeven, Voel je VRIJ om contact met mij op te nemen via telefoon 06-22035380 of stuur mij een whatsapp of stuur mij een mail Contact

Graag ontmoet ik JOU in de training