Training ‘Terug naar JEZELF’

Wil je graag stappen zetten naar JEZELF? Dan is de training in combinatie met de essentiële oliën geschikt voor jou! Tijdens de 5-daagse online ZOOM training neem ik jou mee, om je gevoelens uit te gaan spreken, jezelf belangrijk gaan vinden, en dat jij goed bent zoals je bent!  Tijdens deze training gaan we in op de onderwerpen vertrouwen, het innerlijke kind, zelfliefde en mindstillness. In combinatie met de essentiële oliën een meditatie en visualisatie doen om zo de diepere lagen in jou aan te raken zodat ze naar boven komen.

Deze training heb ik in elkaar gezet naar aanleiding van mijn stappen terug naar mijn hart. Van zwaar vermoeid en veel pijn in mijn lijf, sta ik nu weer vol energie in het LEVEN!

Kies jij net als mij weer voor JEZELF? Wil jij de liefde weer voelen voor JEZELF? Geef je dan op voor deze training waarin we de eerste stappen terug naar JOU gaan zetten! We gaan met 5 essentiële oliën aan de slag en deze stuur ik jou voor de training in een sample flesje op.

De 5 daagse online training is inclusief 5 flesjes met essentiële olie en een kleine sessie in de laatste training van een ademcoach, plus in een app groep voor vragen. Na de training mag je in de app groep “cirkel van kracht” waar we verder met elkaar delen en oefeningen doen via zoom, dit is geheel gratis! Voor de 5 daagse online training vraag ik 99 euro, bij minimaal 4 personen. Vooraf aan de training stuur ik de olieflesjes op.

De 5 essentiële oliën die ik gebruik in de training.

Gisteravond weer gestart met een nieuw groepje mensen en nu alweer een succes! Ik ben er weer zo blij mee en super enthousiast dat ik in februari weer een nieuwe groep ga starten. Een 5 daagse online training stappen naar jou hart maken, stappen naar de vrijheid die jij werkelijk bent. Simpele mooie oefeningen, meditatie, visualisatie, delen met elkaar. De eerste training gaat over je ware gevoelens uitspreken. We zijn zo geneigd om te pleasen, en wat je wil zeggen….je gevoel slik je dan maar weg. Juist wil dit geleefd worden! De 2e training gaat over vertrouwen, vertrouwen in JEZELF mooi mens, want jij bent het waard! (bericht facebook)

Voor eventueel nog vragen of wil jij je opgeven, Voel je VRIJ om contact met mij op te nemen via telefoon 06-22035380 of stuur mij een whatsapp bericht of stuur een mail naar carla@naarjekracht.nl.

Graag ontmoet ik JOU in de training!