Energie

Terugkeer naar [zelf} Liefde

Posted On oktober 24, 2018 at 6:53 am by / No Comments

3 jaar geleden zat ik volop in de behandeling van de borstkanker. 4 weken lang 5 dagen in de week +1 dag ? in de auto naar Leeuwarden voor de bestraling. Tjonge jonge wat was ik bang dat het fout zou gaan, bang dat ze een stukje van mijn hart mee zouden bestralen! In de auto bad ik dat het goed mocht komen. ?
Het kan toch niet zo zijn dat ik al afscheid moet nemen van mijn lieve kinderen!! Eindelijk 10 december de laatste bestraling, joehoeee hang de vlag maar uit! Maar het was 1 groot gat waar ik in terecht kwam, midden op een rotonde en wist (nog steeds) niet welke afslag ik moest nemen! Ik keek de wereld in en zocht om me heen, wie kan mij helpen ? Het woord vertrouwen dat was wat ik zocht, in het leven, in mijn lichaam, in mensen en in mijzelf. De enige plek waar ik dat kon vinden heb ik gevonden!! In MIJZELF! Alles zit in jezelf, ben jezelf.
Ja, ik heb gewezen naar andere en geoordeeld maar dan oordeelde ik over mijzelf. Ik was moe zooooo vreselijk moe van het vechten om mijn hoofd boven water te houden! Afgesloten van de bron, mijn KRACHTBRON en dat maakte mij moe en ziek, één grote wond! Een wond geneest door aandacht te geven, door liefde te geven, ZELFLIEFDE en dat is wat ik mijzelf nu geef 
En ja er zitten nog wat (schaaf) wondjes, zo voel ik het letterlijk maar de korst begint er al op te komen. Stapje voor stapje wandel ik terug naar mijn bron, mijn KRACHTBRON die onuitputtelijk is van Liefde 
Het licht is altijd sterker dan het donker!
Ik geniet van mijn geboorterecht op aarde!
Dit was mij niet gelukt met al die mooie spiegels om mij heen, dank jullie wel mooie spiegels….mooie mensen hier op aarde voor al die prachtige inzichten!
Ik leef niet meer vanuit angst maar vanuit Liefde en Vertrouwen ???

Die KRACHTBRON zit ook in jou! 

#NaarJeKracht#LiveYourDream#zelfliefde#vertrouwen#hetlichtisaltijdsterkerdanhetdonker

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *