Reiki

Mijn reis in de alternatieve wereld is begonnen in 2002 met reiki. Ik had echt geen idee wat het was maar het trok mij enorm. Via een advertentie in de krant heb ik gebeld en vervolgens een weekje later was ik daar voor een reiki healing. En ja…..wat voelde dit goed! Vooral de energie die ik weer terug kreeg. In 2003 heb ik reiki 1 gedaan en in 2004 reiki 2. En zo liet deze mooie alternatieve en spirituele wereld mij niet meer los! Het was niet altijd makkelijk maar voelde dat ik door wilde, Terug naar MIJZELF!

Reiki
Universele levensenergie

Wat is Reiki?

Reiki betekend letterlijk universele levensenergie. Het is een alternatieve geneeswijze die het zelfhelend vermogen stimuleert. Dmv handoplegging wordt de universele levensenergie doorgegeven. Iedereen beschikt over het zelfhelend vermogen. Als je een wondje hebt, heelt dit vanzelf. Door Reiki te geven aan dit wondje wordt het zelfhelend proces versterkt op een zachte en liefdevolle wijze. Het wondje zal sneller helen. Bij een reiki sessie geef ik de universele levensenergie door via mijn handen, en de energie zal zijn weg vinden in het lichaam waar het nodig is. De doorgegeven energie heeft een voedende en harmoniserende werking op de energiebanen (nadi’s) en chakra’s.  Reiki kan worden toegepast voor klachten op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau, en eveneens ter versterking van de gezondheid.

Reiki en Bergkristal

In mijn praktijk geef ik ook reiki healings in combinatie met de bergkristal dubbeleinder. Een prachtige combinatie die jou in balans zet! Bergkristal heeft een sterke genezende en reinigende werking. Hij zuivert je lichaam en brengt de chakra’s in balans. Afhankelijk van wat jij nodig hebt, stimuleert of kalmeert hij je. Zo creëert hij meer harmonie en balans. Bergkristal staat voor zuiverheid en zorgt voor een heldere en scherpe geest, waarmee hij je helpt oordelen los te laten en de dingen helder te zien.

Wat is het effect van de dubbeleinder?

Dubbeleindige kristallen hebben duidelijke punten aan beide uiteinden. Een dubbeleinder verspreidt of absorbeert energie gelijktijdig aan beide einden en kanaliseert de energie in twee richtingen tegelijk. Een bergkristal met een dubbeleinder zou geest en materie met elkaar verbinden (man/vrouw, yin/yang). Zo komt er meer harmonie tussen jouw mannelijke en vrouwelijke kant.

Bergkristal Dubbeleinder Punt - edelstenen mineralen amethist ammoniet,  edelstenenmineralenwinkel.nl
Bergkristal dubbeleinder

Voor een Reiki healing, eventueel in combinatie met de bergkristal dubbeleinder, neem dan contact met mij op via telefoon 06-22035380 of stuur mij een whatsapp of stuur mij een mail Contact Voor de healing vraag ik 59,50 euro.

Graag ontmoet ik jou in mijn praktijk NaarJeKracht!