Over mij

Mijn naam is Carla Ellens. Mijn burn-out in 2012 en in 2015 borstkanker heeft mijn leven drastisch veranderd in positieve zin! Vanaf de 3e dag na de uitslag van de borstkanker ben ik begonnen met het woord vertrouwen. Ik was het vertrouwen totaal kwijt in het leven…mijzelf en dan ook nog in mijn lichaam door alle gebeurtenissen! Het ziekte proces van de borstkanker voelde voor mij alsof ik in een trein werd gezet en mee moest en aan het eind van de behandelingen werd ik er uitgezet en stond ik op het perron, en NU ? Het enige wat ik voelde was een verschrikkelijk moeheid en overal pijn in mijn lichaam. Hier dacht ik mee te moeten dealen. Het antwoord bij een arts die zei je hebt neuropathie aan je voeten…al 4 jaar lang vreselijke  zere voeten, nu wetende dat ik letterlijk vast liep in mijzelf….was helemaal mijn ommekeer. Nog geen 50 jaar en niks meer kunnen ? NEE!

Vanuit daar ben ik begonnen aan mijzelf te werken. Vooral mindset. Het belangrijkste voor mij was om te ontdekken waar ik al bijna heel mijn leven naar op zoek ben! En daar ben ik achter…op zoek naar mijzelf, naar Carla, en ik heb mij gevonden….een prachtig mooi mens!

Vanuit dit diepe dal, sta ik nu op een hoge berg met een fantastisch uitzicht, en ik gun iedereen dit Fantastische uitzicht! Ik zit vol energie, mijn lichaam voelt goed en ontspannen aan en mijn hoofd is rustig, en….ik loop weer hard!
Ben jij jezelf kwijtgeraakt, of je nou (borst) kanker hebt gehad of niet, of je loopt vast in je leven, mijn passie is om jou te begeleiden om terug te wandelen naar je hart!

Als ik het kan, kan jij het ook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *