Over mij

Mijn naam is Carla Ellens. Mijn burn-out in 2012 en in 2015 borstkanker heeft mijn leven drastisch veranderd in positieve zin! Vanaf de 3e dag na de uitslag van de borstkanker ben ik begonnen met het woord vertrouwen. Ik was het vertrouwen totaal kwijt in het leven…mijzelf en dan ook nog in mijn lichaam door alle gebeurtenissen! Het ziekte proces van de borstkanker voelde voor mij alsof ik in een trein werd gezet en mee moest en aan het eind van de behandelingen werd ik er uitgezet en stond ik op het perron, en NU ? Het enige wat ik voelde was een verschrikkelijk moeheid en overal pijn in mijn lichaam. Hier dacht ik mee te moeten dealen. Het antwoord bij een arts die zei je hebt neuropathie aan je voeten…al 4 jaar lang vreselijke  zere voeten, nu wetende dat ik letterlijk vast liep in mijzelf….was helemaal mijn ommekeer. Nog geen 50 jaar en niks meer kunnen ? NEE!

Vanuit daar ben ik begonnen aan mijzelf te werken. Vooral mindset. Het belangrijkste voor mij was om te ontdekken waar ik al bijna heel mijn leven naar op zoek ben! En daar ben ik achter…op zoek naar mijzelf, naar Carla, en ik heb mij gevonden….een prachtig mooi mens!

Vanuit dit diepe dal, sta ik nu op een hoge berg met een fantastisch uitzicht, en ik gun iedereen dit Fantastische uitzicht! Ik zit vol energie, mijn lichaam voelt goed en ontspannen aan en mijn hoofd is rustig, en….ik loop weer hard!
Ben jij jezelf kwijtgeraakt, of je nou (borst) kanker hebt gehad of niet, of je loopt vast in je leven, mijn passie is om jou te begeleiden om terug te wandelen naar je hart!

Als ik het kan, kan jij het ook!

4 thoughts on “Over mij

  1. Carla helpt mij nu al een paar maanden om mijn eigen ik terug te vinden door middel van essentiële oliën en alle sessies bij haar. Toen ik bij Carla kwam was ik een ontzettend verdrietige jonge vrouw die even geen idee meer had hoe ze verder moest.

    Ik heb wel eerder bij een psycholoog geholpen en die heeft mij zeker geholpen bepaalde dingen te verwerken maar toch ging ik er alleen maar meer van in mijn hoofd zitten. Mijn probleem en mijn zegen is dat ik een denker ben. Ik zit zoveel in mijn hoofd dat ik vergeet om de essentie van het leven echt te ervaren, Carla helpt mij hier heel goed bij door bewust te worden van mezelf en alle lagen die ik door de jaren heen om mij heen heb opgebouwd af te pellen zoals ze dat zo mooi zegt. Ik ben rustiger in mijn hoofd, vrolijker, levenslustiger en ik heb weer vol vertrouwen in mezelf en wat het leven me te bieden heeft. Super mooi groeiproces en ik ben haar ontzettend dankbaar! <3

  2. Ik heb de online training Terug naar JEZELF bij Carla gevolgd.

    Ik ben zo enorm blij dat ik deze keuze heb gemaakt. Ten eerste om meer te leren over de oliën. Maar waar ik vooral dankbaar voor ben is dat ik door het volgen van deze training zoveel dichterbij mezelf ben gekomen. Zoveel meer geniet van mijn leven. Dit door de ondersteuning van de oliën en alles wat Carla heeft aangereikt in de vorm van informatie en meditaties die ze geeft in de training. Ik kan nu doelgericht een olie gebruiken, omdat ik nu weet waar de olie in ondersteund. En als ik het niet weet kan ik altijd Carla vragen welke olie ik kan gebruiken. Ik gebruik elke dag de Bergamot olie deze ondersteunt mij in vertrouwen, zelfvertrouwen. Wat ik ervaar, nu ik deze al een tijdje gebruik, is dat mijn zonnevlecht lichter, ruimer is. Ik vertrouw op wat ik weet, ervaar. Dat dit klopt! Ik sta veel steviger in het leven en straal. Ik straal het Licht dan ik ben! Wat weer een voorbeeld is voor de ander. Super blij met deze training. Mocht er een vervolg komen dan ga ik deze zeker volgen.
    Liefs Carla

  3. Ik had niet verwacht dat 5 cursusavonden zoveel kunnen brengen! De cursus “Terug naar jezelf” was een plezier om te volgen. De fijne sfeer die Carla in haar lessen creëert, nodigt uit om met de oliën aan de slag te gaan en haar prachtige meditaties te doen. En “toevallig” is er in die weken veel gebeurd waarbij ik haar lessen kon toepassen. Het was fijn om over de oliën te leren en om ze toe te passen en te ervaren wat ze doen. Een hele mooie cursus van een liefdevol en schitterend mens. Dank je wel lieve Carla voor je inspirerende lessen! Liefs, Catharina

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *