AromaTouch massage

AromaTouch massage 🙏❤️🙏 een cadeau voor jezelf!

AromaTouch is een heerlijke massage met de essentiële oliën van doTerra. Deze bijzondere techniek is ontwikkeld door David Hill. Hij is een expert op het gebied van therapeutische toepassingen van essentiële olie.

Het verlaagd de stress hormonen, geeft een boost aan je immuunsysteem en vermindert ontstekingsreacties. Ook verbetert de massage de communicatie tussen de organen en het weefsel via het centrale zenuwstelsel.

De AromaTouch massage met de essentiële olie is een bijzondere ervaring. AromaTouch staat ook echt voor “touch”, dat betekent lichte aanraking.  Aanraking is belangrijk voor ons lichaam. De huid zit vol receptoren om deze waar te nemen. Een fijne aanraking zorgt ervoor dat onze dopamine en serotonine levels omhoog gaan. Dit geeft een fijn gevoel en verlaagt de stresshormonen.

De AromaTouch gaat in vier verschillende stappen. Elke stap bevat 2 oliën. De stappen zijn: stress vermindering, het immuunsysteem versterken, ontstekingen in het lichaam verminderen en de communicatie verbeteren tussen weefsel en organen via het centrale zenuwstelsel. 

Doordat de oliën allemaal unieke eigenschappen hebben en in een bepaalde volgorde worden gebruikt, is de massage een bijzondere ervaring. De olie wordt aangebracht met drie tot vijf druppels op de rug en dan met de speciale “touch” handgrepen verdeeld. Hierbij wordt er gewerkt met de meridianen die langs de wervelkolom lopen. Ook krijgen de viscerale punten langs wervelkolom en onder de voeten een “touch”. De massage duurt ongeveer 50 minuten en is voor iedereen toegankelijk.

De massage vindt plaats op de rug, het hoofd, aan de oren en onder de voeten (reflexzones). Het is raadzaam een loszittende broek aan te trekken en geen belangrijke afspraken te plannen na de massage. Houd er rekening mee dat er olie in je haren komt en je geen super mooi model hebt. Je sieraden zoals ketting en oorbellen mogen worden afgedaan. Na de massage kunnen er allerlei gevoelens loskomen. Je zult heel ontspannen zijn!

Kies jij voor 5 sessies dan krijg je een mooie korting cadeau. Dit kunnen verschillende sessies zijn. De eerste keer bekijken we samen welke sessies we gaan doen. Zo kan jij in 5 sessies mooie stappen naar JOU hart maken!

Welke oliën worden toegepast?

Balance & Lavendel Stap1: Stress vermindering

Melaleuca & On Guard Stap 2: Immuunversterking

AromaTouch & Deep Blue Stap 3: ontstekingsreactie                                                                        vermindering                                                         

Wild Orange & Pepermunt Stap 4: Homeostase

Voor een afspraak mail naar https://www.naarjekracht.nl/contact/

4 thoughts on “AromaTouch massage

  1. Wat een heerlijke ontspannen massage. De ruimte ook heerlijk warm en gezellig met een lekker rustig muziekje…en dan maken de zachte handen van Carla en de lekkere geuren het helemaal af. Ik heb geen woord gezegt en alleen maar genoten.

  2. Van Carla een sessie gehad. En heel wonderlijk wat de Aromatouch en de energie die ze los maakt met je doet. Voelde me de volgende dag een stuk fijner. Kom gauw weer voor een behandeling!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *