Touch your soul massage

Een ontspanningsmassage ❤️ een cadeau voor jezelf!

Een heerlijke ontspanningsmassage van een uur waarin jij mag ontvangen. Ontvangen vinden we vaak ontzettend moeilijk, daarom begin ik met de energie bar voor het hart. Deze bar geeft een trilling en zal je helpen je hart te openen. Ook werk ik soms met de sjamanen drum. Vooraf drinken we een kopje thee zodat jij je op je gemak voelt voor de massage.

Ik gebruik bij de massage 5 a 6 oliën, dat is per persoon verschillend. De oliën masseer ik met een touch het lichaam in. Dit doe ik via je rug, hoofd en oren. Vervolgens geef ik ongeveer 20 minuten een reiki healing. Hierdoor gaan de oliën nog krachtiger werken in het lichaam! Daarna ga ik naar de voeten en masseer 1 á 2 oliën in op je voetzolen en zal een aantal voetreflex punten aanraken. Ik eindig de massage altijd met een beschermende aura spray.

Zo ga jij geheel ontspannen naar huis. Door de ontspanning zal je oude energie los laten waardoor je energieker en ruimer zult voelen!

Het is belangrijk dat geven en ontvangen in balans. Geef jij JEZELF deze massage die je ziel raakt cadeau?

Voor de uitwisseling vraag ik 59,50 euro.

De praktijkruimte

Voor een afspraak mail naar https://www.naarjekracht.nl/contact/

5 thoughts on “Touch your soul massage

  1. Wat een heerlijke ontspannen massage. De ruimte ook heerlijk warm en gezellig met een lekker rustig muziekje…en dan maken de zachte handen van Carla en de lekkere geuren het helemaal af. Ik heb geen woord gezegt en alleen maar genoten.

  2. Van Carla een sessie gehad. En heel wonderlijk wat de Aromatouch en de energie die ze los maakt met je doet. Voelde me de volgende dag een stuk fijner. Kom gauw weer voor een behandeling!

  3. Onlangs had ik een sessie bij Carla. Na een fijn gesprek en een heerlijke ontspannen massage zorgde de sfeer, de rust en aangename ruimte ervoor dat ik met een blij en energiek gevoel naar huis ging.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *