AromaTouch massage extra

Wil jij een heerlijk uurtje ontspannen, een moment voor JeZelf? Niks moeten, alleen maar ontvangen.
Een sessie waar je in een diepe ontspanning gaat!
De sessie bestaat uit de AromaTouch massage gecombineerd met het doorgeven van de universele levens energie.
Deze prachtige sessie zorgt voor herstel van “de balans” in jezelf en ruimt blokkades op. Het opheffen van blokkades zorgt ervoor dat je levensenergie weer vrij uit kan stromen en stimuleert je zelf helend vermogen! Het geeft ruimte om in beweging te komen en een boost aan je immuunsysteem.
Graag tot ziens in mijn praktijk voor deze fijne sessie van een uur, met vooraf een heerlijk kopje thee!

Kies jij voor 5 sessies dan krijg je een mooie korting cadeau. Dit kunnen verschillende sessies zijn. De eerste keer bekijken we samen welke sessies we gaan doen. Zo kan jij in 5 sessies mooie stappen naar JOU hart maken!


Wat is de AromaTouch® Techniek?

  • De AromaTouch® techniek wordt met essentiële oliën uitgevoerd  tegelijk met een zachte subtiele aanraking langs energiebanen en viscerale contactpunten van de rug en de voeten.
  • Wanneer je het zelfhelend vermogen van het lichaam versterkt door het sympathisch en parasympathisch zenuwstelsel in balans te brengen kan het lichaam herstellen van binnen uit.
  • AromaTouch® wordt met een zachte ritmische “touch”gedaan die mede door gebruik van de olie tot diep in het lichaam doordringt en het lichaam ondersteunt daar waar nodig is.