Energetische sessie

De afgelopen jaren heb ik veel mogen leren op energetisch niveau. Vele workshops en trainingen met veel plezier gevolgd. Allereerst deed ik dit voor mezelf, om te groeien, om te ontladen, om te leren, om stappen naar mijzelf te maken, om zo dit vervolgens door te kunnen geven.

Mijn spirituele reis is begonnen met reiki wat mij ontzettend veel moois heeft opgeleverd. In de laatste jaren heb ik verschillende klassen access bars gevold en de klassieke massage en de aromatouch massage geleerd.

Het voelde voor mij niet meer goed om dat precies te doen hoe het mij is aangeleerd. Ik begon mij eigenlijk te vervelen onder de sessies door. Mijn gevoel wilde het anders maar ja ik had het zo geleerd. Toch ben ik gelukkig een tijdje geleden uit alle hokjes gestapt hoe het “moet”. Nu volg ik mijn intuïtie, verbind ik mij met mijn hogere zelf en laat komen wat er mag komen en geef de energie door aan jou.

We starten altijd met een kopje thee om even te praten. Ook hier moet niks, jij vertelt wat je wil vertellen, wat er bij je opkomt. Weet dat het gesprek vanzelf gaat lopen! Je mag een kaartje trekken, die altijd kloppend is voor het moment die we in de sessie meenemen. Er ligt een sjamaan drum en 2 klankstaven en voel op het moment welke ik ga gebruiken of eventueel beide. Jij ligt heerlijk op een massagetafel met nog een zachte topper erop zodat je heerlijk kan liggen en ontspannen. Ik sluit altijd af met een kleine massage aan je voeten en gebruik een aantal voetreflexpunten.

Het heeft mij zo ontzettend veel gebracht!

Zeer dankbaar ben ik dat ik deze sessies door mag geven in mijn praktijk. Dit omdat ik zelf ervaren heb wat energetische sessies met mij hebben gedaan. Voor iedereen zijn de sessies persoonlijk, en de beste manier om te voelen wat het voor jou doet is dan ook om het zelf te ervaren! Mij heeft het energie gegeven en werd mij een stuk bewuster wat er allemaal binnenin mij speelde, en kon zo veel oude energie gemakkelijk loslaten, en voel ik mij goed en blij! Ook durf ik mij uit te spreken, voor mijzelf op te komen, en……kom het gewoon eens ervaren wat het voor jou doet!

Per sessie vraag ik 59,50 euro. Gemiddeld ben je een kleine 2 uur bij mij in de praktijk. Kies jij voor 5 sessies dan krijg je een mooie korting cadeau. Dit kunnen verschillende sessies zijn. Kies wat goed voelt voor jou.  Zo kan jij in 5 sessies mooie stappen naar JOU hart maken!

Gratis foto's van Madeliefje

Voor een afspraak mail naar Contact of vul het contactformulier in, of bel mij op telefoon 06-22035380

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *