Access Bars

Zou je een ontspannen lijf willen, rust in je hoofd, energiek willen voelen en lekker kunnen slapen ?

Dan is een Access Bars sessie vast iets voor jou! Een moment voor JOU om te ontvangen en te ontladen!

Een Acces Bars geeft je in het slechtste geval een heerlijke ontspanning, wat altijd fijn is voor lichaam en geest. In het beste geval kan een Bars sessie jouw leven veranderen en het leven voor jou makkelijker, vrolijker en glorieuzer maken! Dmv zachte aanraking van 32 punten op je hoofd zal je diep gaan ontspannen. Door het aanraken van de punten, gaan de banen tussen de punten stromen en zal overbodige energie los gelaten worden. Je krijgt hierdoor meer ruimte en rust in je hoofd en ontspanning in je lijf. Je piekert minder, slapen gaat en beter en je voelt je energieker! Wat is er nog meer mogelijk ? Wat zou jij willen veranderen in jouw leven ? De sessies zijn per persoon en per keer verschillend. Je hoeft niet te vertellen waarom je een sessie wilt en tijdens de sessie hoef je niet te praten, maar het mag allemaal wel!

Je bent welkom!

Het heeft mij zo ontzettend veel gebracht!

Zeer dankbaar ben ik dat ik deze sessies door mag geven in mijn praktijk. Dit omdat ik zelf ervaren heb wat de access bars met mij heeft gedaan. Voor iedereen zijn de sessies persoonlijk, en de beste manier om te voelen wat het voor jou doet is dan ook om het zelf te ervaren! Mij heeft het energie gegeven en werd mij een stuk bewuster wat er allemaal binnenin mij speelde, en kon zo veel oude energie gemakkelijk loslaten, en word ik mij stapje voor stapje bewuster. Door mijn jarenlange ervaring met reiki, combineer ik de sessies ook wel met reiki.

Per sessie vraag ik 55 euro. Gemiddeld ben je een kleine 2 uur bij mij in de praktijk. Kies jij voor 5 sessies dan krijg je een mooie korting cadeau. Dit kunnen verschillende sessies zijn. Kies wat goed voelt voor jou.  Zo kan jij in 5 sessies mooie stappen naar JOU hart maken! En uiteraard starten we met een lekker kopje thee als je dat wilt.

Hoe wordt het nog beter dan dit?

Voor kinderen is het ook een hele fijne behandeling. Kinderen worden zelfverzekerder en zitten beter in hun vel en presteren beter op school. Kinderen/volwassenen met AD(H)D hebben meer rust en functioneren makkelijker. Vele die eerst medicatie gebruikten, gebruiken nu minder of helemaal niets meer!

Een sessie voor kinderen tot 12 jaar duurt ongeveer 30 minuten en voor de uitwisseling vraag ik 25 euro

Wat gebeurt er cellulair  gezien?

Wetenschap laat zien dat de vorm van de cellen meer ovaal wordt als ze beïnvloed worden door gedachten, gevoelens en emoties, wat de eerste stap is naar ongemak of ziekte. Wanneer u uw Bars® laat nalopen verlicht dat dit effect  zodat de cellen weer hun natuurlijke bolvorming kunnen aannemen, en zo voor herstel zorgen.

Voor een afspraak mail naar Contact of vul het contactformulier in, of bel mij op telefoon 06-22035380