Access Bars

Zou je een ontspannen lijf willen, rust in je hoofd, energiek willen voelen en lekker kunnen slapen ?

Dan is een Access Bars sessie vast iets voor jou!

Een Acces Bars geeft je in het slechtste geval een heerlijke ontspanning, wat altijd fijn is voor lichaam en geest. In het beste geval kan een Bars sessie jouw leven veranderen en het leven voor jou makkelijker, vrolijker en glorieuzer maken! Dmv zachte aanraking van 32 punten op je hoofd zal je diep gaan ontspannen. Door het aanraken van de punten, gaan de banen tussen de punten stromen en zal overbodige energie los gelaten worden. Je krijgt hierdoor meer ruimte en rust in je hoofd en ontspanning in je lijf. Je piekert minder, slapen gaat en beter en je voelt je energieker! Wat is er nog meer mogelijk ? Wat zou jij willen veranderen in jouw leven ? De sessies zijn per persoon en per keer verschillend. Je hoeft niet te vertellen waarom je een sessie wilt en tijdens de sessie hoef je niet te praten, maar het mag allemaal wel!

Je bent welkom!

Hoe vaak dien je een bars sessie te doen ?

Als je eenmaal een Bars sessie hebt gehad en de Bars runnen (lopen), dan voel je vaak zelf wanneer het weer tijd is om een vervolg sessie te ontvangen.

Mijn ervaring is dat als iemand echt verandering in het leven wil, het raadzaam is om zo’n vijf sessies te plannen met steeds 4 a 6 weken ertussen. Kijk wat goed voelt voor jou! Om goed in je vel te blijven zitten is het raadzaam om 1x in de 6 a 8 week ongeveer een sessie te doen. Zelf ontvang ik maandelijks een sessie omdat ik daardoor goed in mijn vel blijf zitten ondanks alles wat er om mij heen en in de wereld gebeurt.

Kies jij voor 5 sessies dan krijg je een mooie korting cadeau. Dit kunnen verschillende sessies zijn. Kies wat goed voelt voor jou.  Zo kan jij in 5 sessies mooie stappen naar JOU hart maken!

Hoe wordt het nog beter dan dit?

.

Voor kinderen is het ook een hele fijne behandeling. Kinderen worden zelfverzekerder en zitten beter in hun vel en presteren beter op school. Kinderen/volwassenen met AD(H)D hebben meer rust en functioneren makkelijker. Vele die eerst medicatie gebruikten, gebruiken nu minder of helemaal niets meer!

Een sessie voor kinderen tot 12 jaar duurt ongeveer 30 minuten en voor de uitwisseling vraag ik 25 euro

Wat gebeurt er cellulair  gezien?

Wetenschap laat zien dat de vorm van de cellen meer ovaal wordt als ze beïnvloed worden door gedachten, gevoelens en emoties, wat de eerste stap is naar ongemak of ziekte. Wanneer u uw Bars® laat nalopen verlicht dat dit effect  zodat de cellen weer hun natuurlijke bolvorming kunnen aannemen, en zo voor herstel zorgen.

Voor een afspraak mail naar Contact of vul het contactformulier in, of bel mij op telefoon nummer 085-8885654