Multi Wave Oscillator therapie

Multi Wave Oscillator therapie is hoog frequentie resonantie therapie.

De genezende werking van de MWO is zeer breed omdat het holistisch werkzaam is. Het genezingsproces vindt in alle delen van het lichaam plaats. Multi-Wave-Oscillators worden over de hele wereld gebruikt door therapeuten en particulieren.

De oscillator werkt op basis van golflengtes en brengt chemische processen in elke lichaamsdeel in balans. De wet van Resonantie stelt dat alle energie resoneert op een bepaalde frequentie, waardoor alleen energie van een harmonieuze frequentie eraan kan hechten en fysieke resultaten oplevert.

De Multi Wave Oscillator wordt succesvol ingezet bij

Elektro-stressaandoeningen:
Pijn in nek, schouders, rug, muisarm, tennisarm, ‘beknelde zenuwen’, hernia-achtige aandoeningen.

Tumoren en kanker:
Positieve richting geven aan kanker.

Verder bij:
Reuma, artritis, reumatoïde artritis, ontstekingen, hoofdpijn, migraine, hartstoornissen, chronische vermoeidheid en talloze andere aandoeningen.

Om optimaal resultaat te behalen met de Multi Wave Oscillator therapie adviseren wij u veranderingen aan te brengen in ongezonde gewoonten, zoals roken, het nuttigen van alcoholische dranken en het gedurende langere tijd verblijven in een omgeving met veel elektrostraling

Wat doet de Multi Wave Oscillator?

De Multi Wave Oscillator werk op basis van meerdere golflengtes, die de cellen van het lichaam met energie verzadigen. Daaropvolgend worden de chemische processen van elke lichaamscel in balans gebracht. Wij adviseren regelmatig gebruik Multi Wave Oscillator therapie om de elektrische gezondheid van het lichaam op cellulair niveau te verbeteren. 

De voordelen van de Multi Wave Oscillator

De MWO therapie heeft niet alleen een positief effect op onze fysieke en mentale gezondheid, maar brengt ook als voordeel met zich mee dat het een geweldige manier is om de cellen van ziekteverwekkende organismen te elimineren. Deze cellen produceren namelijk andere frequenties dan die van normale, gezonde cellen in planten, dieren en mensen. De MWO therapie verhoogt de frequenties van gezonde cellen. Deze toename van gezonde cellen elimineert de productie van ziekteverwekkende cellen, wat leidt tot een ondergang van de ziekteverwekkende cellen.   

Voor meer informatie neem dan contact met mij op.