Energie

2-jarig bestaan van mijn praktijk

Posted On oktober 8, 2020 at 11:10 am by / No Comments

Afgelopen 1 oktober bestond mijn praktijk alweer 2 jaar! Poehh wat zijn er veel positieve dingen gebeurt en daar ben ik zeer dankbaar voor. Mijn eigen ontwikkeling heeft een grote sprong gemaakt omdat ik door de angst/weerstand heen ben gestapt om voor mijzelf te beginnen. Ons hoofd kan ons zoveel vertellen van we zijn niet goed genoeg, zijn niet succesvol, de ander is veel beter etc. we kennen allemaal wel deze verhalen. Al deze verhalen zijn alleen allemaal geen waarheid! Ons ego houdt ons zo mooi bij ons eigen hart vandaan.

Ik heb de stappen terug gezet naar MIJZELF en wat fantastisch voel ik mij, energiek, zin aan het leven en zonder pijn in mijn lichaam, WAUWWW En al vele mensen geholpen de stappen naar hun hart te maken. In mijn praktijk maar zelfs ook al een 5 daagse online training in elkaar gezet. Een training waarin ik de mensen meeneem in de stappen die ik heb gezet naar mijn hart. Dit in combinatie met de prachtige essentiële olie uit de natuur. De natuur die voor ons beschikbaar is, de natuur die ons kan helpen terug te wandelen naar ons hart. En wat ook al een mooie, lieve en leuke reacties op de training! Ja ik ben echt trots op MIJZELF!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *