Energie

1e Access Bars sessie

Posted On augustus 16, 2018 at 6:13 pm by / No Comments

Whooohh wat een ervaring mijn 1e sessie! ik ging in een hele diepe ontspanning en dat zei wel wat als dat  bij mij lukte! Ik had soms zelfs even geen gedachten en het leek wel of ik af en toe in slaap viel, maar toch merkte ik alles. Na ruim een uur, wat ik totaal niet door had, was de sessie afgelopen en kwam ik uit de heerlijke ontspanning. Ik voelde mij zo ontspannen en had ook niet zoveel zin om te praten en ben ik lekker naar huis gegaan. Ja er was wel degelijk wat gebeurt in mijn lijf maar kon het niet verwoorden maar dat was ook helemaal niet belangrijk. Ik ben wel even goed moe geweest maar wist dat dit een goed teken was! Ik had van alles onbewust losgelaten! Het voelde zo goed dat ik de 2e afspraak al gauw heb gemaakt. Gewoon een groot cadeau voor mijzelf!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *